На Тернопіллі сьома хвиля мобілізації розпочнеться весною

Опубліковано:
18 Січня, 2016 о 18:44
До квітня-травня планується поміняти 40 тис. військовослужбовців, призваних під час четвертої черги часткової мобілізації, яка пройшла в січні-квітні 2015 року. У зв’язку з цим, виникає необхідність проведення сьомої хвилі мобілізації.

 

Про це повідомляють у Міністерстві оборони України. Планується, що призивати будуть представників виключно військових спеціальностей: інженерів, танкістів, артилеристів, механіків-водіїв, операторів-навідників.



 

Тим часом у Генштабі поки не кажуть, скільки саме будуть набирати вояків. Адже зі збільшенням фінансування армії, зросла і кількість контрактників. Що більше буде контрактних вояків, то меншою буде кількість мобілізованих. Відомо лише, що нова хвиля, яка розпочнеться весною, буде менша за попередні.

 

Зараз же військкомати з’ясовують, яка кількість військовозобов’язаних має право на відстрочку за станом здоров’я, сімейним станом, або якими-небудь іншими передбаченими законом обставинами.

 

Про те, що українцям треба знати про сьому хвилю мобілізації можна дізнатися зі сторінки Генштабу в мережі «Фейсбук». Детальніше – ТУТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: