На Тернопільщині жахлива статистика аварій

Опубліковано:
1 Червня, 2016 о 15:53

У Тернопільській області за 2015 рік сталися 1530 аварій, близько 80 осіб загинули. На жаль, офіційної статистики за поточний рік ще немає, але судячи з того, що нині коїться на наших дорогах, можемо не тільки собі уявити.

 



Лише за п’ятницю, 20 травня, на Тернопіллі сталися чотири аварії з потерпілими, у вихідні – три аварії, одна з яких дуже серйозна – між селищем Дружба та селом Дарахів Теребовлянського району. Водій автомобіля ВАЗ-2107 на високій швидкості зіткнувся з автівкою ЗІЛ, що рухалася в попутному напрямку. Внаслідок аварії водій і пасажир ВАЗа отримали відкриті черепно-мозкові травми, політравми, переломи кінцівок і рвані рани обличчя. За словами очевидців, які надавали потерпілим першу домедичну допомогу, водій легківки поспішав, аби забрати ліки своїй онкохворій дружині, і не помітив автомобіль дорожників, які працювали на автотрасі. Чоловіків реанімували до Теребовлянської районної лікарні.

 

У понеділок, 23 травня, знову три аварії, внаслідок яких вісім травмованих, двоє з яких у важкому стані в реанімації. А ось 19 травня між Чернихівцями Збаразького та Лозовою Тернопільського районів сталася смертельна ДТП. 31-річна мешканка Тернопільського району, яка була за кермом ВАЗ-21099, виїхала на зустрічну смугу й на високій швидкості зіткнулася з МАЗом. Жінка загинула на місці події, двох пасажирів, які їхали з нею, у важкому стані забрали до лікарні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: