На Тернопільщині заступника керівника слідчого відділу райвідділу міліції судитимуть за одержання хабара та службове підроблення

Опубліковано:
9 Жовтня, 2015 о 16:23

Прокуратура Тернопільської області направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно заступника начальника слідчого відділу одного з райвідділів міліції у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.368 та ч.1 ст.366 КК України (одержання неправомірної вигоди та службове підроблення).  

 



Досудовим розслідуванням встановлено, що правоохоронець підробив процесуальні документи у кримінальному провадженні стосовно місцевого чиновника та вимагав від останнього неправомірну вигоду в сумі 2 000 доларів США за непритягнення його до кримінальної відповідальності. 

 

Протиправну діяльність заступника начальника райвідділу викрили правоохоронні органи після отримання половини обумовленої суми хабара – 1 000 доларів США. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіцеру з Тернополя “світить” чотири роки за хабар в 6000 гривень

 

На даний час обвинувачений звільнений із займаної посади.

 

Довідково: Санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією. Санкція ч. 1 ст. 366 КК України – штраф до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: