На Тернопільщині відбудеться Міжнародний інвестиційний форум

Опубліковано:
17 Березня, 2016 о 11:53
Представити переваги інвестування в Тернопільщину, запропонувати нові ідеї та показати успішно реалізовані  проекти в області зможуть на ІХ Міжнародному інвестиційному форумі. Проте цьогорічний захід, розповідають в організаційному комітеті, відрізнятиметься від попередніх форматом проведення.

 



ГАЛИНА ВОЛЯНИК, директор департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва ТОДА

«На даний час надіслано 300 запрошень, планується приїзд багатьох іноземних делегацій, послів, почесних  послів, генеральних консулів, теж близько 20 «донорів». Багато є партнерів у нас, на відмінно від попередніх форумів, які проводилися. Це програма  USAID «Лідерство в економічному врядуванні»,  загальновідома організація ЕББа, це міжнародна бізнес організація».

 

До участі у форумі долучать всі райони області, окрім того, зазначає Галина Воляник, родзинкою цьогорічного заходу є залучення двадцяти шести об’єднаних територіальних громад краю.  Гості форуму працюватимуть за кількома програмами.

 

ГАЛИНА ВОЛЯНИК, директор департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва ТОДА

 «Дискусійна панель перша – це буде агропромисловий комплекс, ми розуміємо, що ми аграрна область, маємо багато чого вже показати і багато чого запропонувати. Туристична панель, або можливо буде присвячено цілий день туризму, тому що це теж важлива для нас галузь, маємо теж багато чого показати. Крім того, по малому, середньому бізнесу, у нас зараз реалізується програма лідерства економічного врядування і власне буде ціла панель, де буде презентовано стратегію розвитку малого та середнього бізнесу області».

 

Учасники форуму вивчали потенціал та переваги свого регіону. Наприклад, Збаражчина представить проекти у кількох напрямках і очікує на позитивний результат.

 

РОМАН ПОЛІКРОВСЬКИЙ, міський голова Збаража

«Збаражчина має що запропонувати, особливо в своїй, на першому етапі історичних здобутків, історичних пам’яток. Це як розвиток туризму, також в нас є й інші потужні можливості в плані і інвестиційних об’єктів, це і промисловість, це і інші об’єкти, які на даний час, на жаль, не працюють, але це є привабливо для інвесторів».

 

Відбудеться Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина Invest – 2016»19-20 травня у м. Збараж та в одному із торгово-розважальних центрів Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: