На Тернопільщині проводять конкурс на найоригінальніший туристичний маршрут

Опубліковано:
24 Жовтня, 2015 о 14:53

Найоригінальніший туристичний маршрут шукають на Тернопіллі. Для участі у уонкурсі необхідно подати текст дорожньої інформації туристичного маршруту по області, програму туристичного маршруту, фотоматеріали.

 



Тривалість маршруту, який подається на Конкурс, повинна розраховуватися не менше ніж на два дні. Конкурсна робота має містити резюме, культурні та організаційні моменти, приблизну вартість маршруту.

 

Учасники Конкурсу повинні подати паперову та електронну версії своєї роботи Організатору. Конкурсна робота має бути написана українською мовою. До роботи обов’язково додається коротке рекламне резюме.

 

– Основними критеріями оцінювання Конкурсної роботи є професіоналізм, інноваційність підходу до роботи, незвичайність тем, орієнтація у наявності інших учасників туристичної галузі та зв’язки з ними. Заявки на участь у конкурсі «Найоригінальніший туристичний маршрут Тернопілля» приймаються до 01 грудня 2015 року. Підбиття підсумків та оголошення переможців Конкурсу – 10 грудня 2015 року, – кажуть у прес-службі ОДА.

 

Довідково: Додаткову інформацію щодо Конкурсу можна отримати в департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації (т. (0352) 43 00 35).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: