На Тернопільщині на колінах зустрічали загиблого бійця

Опубліковано:
26 Квітня, 2015 о 21:00

Тернопільська область  попрощалась із застреленим снайпером українським військовим Василем Борисевичем.

 



На колінах жалобну колону зустрічали у Кременці та у Збаражі, де і відбулось публічне прощання із героєм.

 

Василь Борисевич уродженець села Діброва Збаразького району, заступником командира взводу 24-ї окремої механізованої бригади. 20 січня 49-річний чоловік загинув  від кулі снайпера на 31-му блокпосту  на бахмутській трасі поблизу смт. Фрунзе (Луганська область).

 

– Мої хлопці по-доброму називали його “дядя Вася”. А як інакше можна називати людину, якій завдячуєш за врятоване життя. На початку грудня Василь Борисевич “вигнав” автомайданівців з блок-поста за 10 хвилин до початку обстрілів. Він був у складі 24 бригади, ніс службу на 31 блок-пості, під Фрунзе, там і загинув. Дякувати Богу і волонтерам, що накінець-то вдалося забрати тіло на малу Батьківщину, – згадує у себе на сторінці в Facebook активістка «Автомайдан Тернопіль» Наталія Гресько,-  Сподіватимемося, що ми не повторимо більше старих помилок і гідно проведемо нашого захисника в останню путь. Вічна пам’ять вам, дядя Вася.

 

Василя Борисевича мобілізували в АТО ще восени минулого року. В селі Мала Снігурівка на Лановеччині, де жив військовослужбовець, у нього залишилися дружина та двоє дорослих синів.

 

Похоронили Василя Борисевича у Малій Снігурівці в п”ятницю, 24 квітня.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #герой, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #снігурівка. василь борисевич, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: