30 грудня на офіційній сторінці Coca-Cola у соцмережі “В контакте” була опублікована карта Росії, на якій не був зазначений Крим, Калінінградська область та Курильські острови. Після того, як російські користувачі почали масово висловлювати своє невдоволення нею, компанія в ніч на 5 січня опублікувала нову карту, на якій Крим був позначений територією РФ і принесла свої вибачення перед росіянами.

 



На ситуацію звернули увагу ЗМІ, однак всі записи і коментарі на цю тему були видалені зі сторінки спільноти. Це викликало хвилю обурення серед українських користувачів. Попри те, що українське представництво компанії Coca-Cola перепросило за “непорозуміння” через публікацію карти Росії із Кримом,  українські патріоти закликають бойкотувати напої цієї фірми. «Пий узвар!» – закликають свідомі  користувачі соцмереж.

 

Для довідки. В портфелі українського відділення компанії знаходяться наступні продукти і бренди.

 

– Burn;
– Coca-Cola;
– Fanta;
– Sprite;
– BonAqua;
– Nestea;
– соки Rich, BotaniQ і “Добрий”;
– Schweppes.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: