На спортивних сільських змаганнях перемогли великогаївчани

Опубліковано:
6 Червня, 2016 о 19:28

На стадіоні Великих Гаїв відбулось урочисте відкриття ХХVІ спортивних ігор  Тернопільського району. Спортивного азарту і впевненої перемоги побажали юним спортсменам очільник району Олександр Похилий, голова Тернопільської районної Ради Андрій Галайко, голова Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олег Кохман, голова Тернопільської районної ради фізкультурного спортивного товариства «Колос» Іван Кульбіцький та інші. На спортивне свято завітало багато гостей та вболівальників. Особливість цьогорічних змагань в тому, що участь у них брали деякі команди, але вже в новому статусі представників новостворених об’єднаних територіальних громад (разом 26 команд від сільських рад та громад). Сільські районні змагання завжди були чудовим стартовим майданчиком для виявлення кращих серед кращих. Адже це особливий шанс взяти участь у наступному етапі спортивної звитяги – обласних змаганнях. До слова. Відбудуться вони 25 червня у селі Синьків Заліщицького району.

 



Історія виступів спортсменів на обласних змаганнях завжди була хороша. Тернопільський район 7 разів ставав переможцем змагань у загальному командному заліку. Право підняти державний прапор України, прапор фізкультурного товариства «Колос» та прапор Тернопільського району одержали капітани команд переможців минулорічних спортивних змагань – із сіл Великі Гаї, Товстолуг та Байківці. Спортсмени Андрій Підгрушний з Великої Березовиці та Мар’яна Брикайло з Великої Луки запалили вогонь сільських спортивних ігор.   

Переможцями змагань з настільного тенісу у командному заліку стали:

Третє місце – с. Товстолуг

Друге місце – Почапинська сільська рада

Перше – Великогаївська сільська рада

 

Легка атлетика

Третє місце – с. Стегниківці (Байковецька об’єднана територіальна громада)

Друге місце – Великогаївська сільська рада

Перше – с. Товстолуг

 

Гирьовий спорт

Третє – с. Товстолуг

Друге – Малоходачківська сільська рада

Третє – с. Товстолуг

 

Міні-футбол

Третє – Білецька сільська рада

Друге – с. Великі Гаї

Перше – смт Велика Березовиця

 

Армспорт

Третє – с. Товстолуг

Друге – Почапинська сільська рада

Перше – Малоходачківська сільська рада

 

Перетягування линви

Третє – с. Байківці (Байковецька об’єднана територіальна громада)

Друге – с. Великі Гаї

Третє – Малоходачківська сільська рада

Волейбол

Третє – Великобірківська селищна рада

Друге – Острівська сільська рада

Перше – с. Великі Гаї

 

У змаганнях серед спортивних сімей переможцями знову, як і в попередні роки, стала сім’я Арсена та Ірини Чудиків (донька Мальвіна)із Дичкова. На другому місці Олександр та Ірина Шум з донькою Катрусею із Великих Бірок. Сім’я Віктора та Христини Безкоровайних (донька Софія)із Почапинців посіли третє місце.

 

Отже переможцями цьогорічних змагань стали сільські спортсмени із села Великі Гаї (Великогаївська  об’єднана територіальна громада). На другому місці команда Почапинської сільської ради. На третьому – с. Товстолуг. Нагороди переможцям вручив голова Тернопільської районної ради фізкультурного спортивного товариства «Колос» Іван Кульбіцький.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: