На Шумщині уже третій день не можуть загасити пожежу (Фото)

Опубліковано:
22 Вересня, 2016 о 16:13

Уже третій день поспіль рятувальники гасять пожежу покладів торфу у Шумському районі і не можуть ліквідувати стихії. Поклади корисних  копалин зайнялися через те, що на їх поверхні горіла суха трава на площі 10 гектарів. Коли пожежу трави загасили – відразу від високої температури на глибині близько 60 см почав тліти торф окремими осередками на площі приблизно 7 гектарів – поблизу села Іловиця.

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Шумському і Теребовлянському районах загорівся торф

 

Ще 20-го вересня гасити пожежу торфу приїхали резервний караул ДПРЧ-16 та 9 працівників  «Кременецького лісгоспу», трактор з плугами та автомобіль з ємністю для підвозу води. А наступного дня, 21 вересня, на допомогу черговому та резервному караулам ДПРЧ-16 прибули вогнеборці 5-ї ДПРЧ Управління, залучили автоцистерну, пожежно-насосну станцію, 2 мотопомпи та 2 одиниці спеціальної пристосованої техніки для підвозу води. На сьогодні там  працює 7 одиниць техніки та 23 чоловік особового складу пожежно-рятувальних підрозділів, а ще  для допомоги задіяли також 5 одиниць техніки та 9 працівників від органів влади. Наразі гасіння пожежі торфовищ триває.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: