На об’їзній Тернополя жінка кинулась під колеса вантажівки

Опубліковано:
4 Серпня, 2016 о 15:23

Поліцейські просять відгукнутися родичів та знайомих жінки, яка потрапила під колеса вантажівки у ніч з 2 на 3 серпня на дорозі «Обхід Тернополя» навпроти заправки. У неї тяжкі тілесні ушкодження і відкрита черепно-мозкова травма.

 



Водій автомобіля «MERCEDES-Benz Atego», що переїхав жінку розповів, що та сама вибігла на проїжджу частину. Очевидці кажуть, що жінка могла перебувати у нетверезому стані. Спершу її бачили на заправці, жінка плакала і виглядала засмученою, запитувала дорогу на Микулинецький міст. Свідки підтвердили інформацію про те, що жінка сама кинулась під колеса авто.

 

При жінці не було жодних документів і навіть телефону. На вигляд їй 25-30 років. Була одягнута в сукню синього кольору, з носила чорну сумочку. На пальці лівої руки перстень з металу сріблястого кольору з камінцем, такого ж кьольору і сережки та ланцюжок на шиї. Якщо хтось впізнав жінку, інформацію про неї можна повідомити за номерами телефонів у Тернополі: 27-12-84, (067)935-49-11 або на лінію “102″.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: