Він має свою сторінку у соціальних мережах, власний зоокуток, знімається в рекламі, а його образ надихнув письменника Макса Кідрука на написання книжки. Його девіз – не відкладай на завтра те, що можна з’їсти сьогодні. Все це про кота із кумедним прізвиськом Грубодупенко. Його господиня –  відома тернопільська журналістка і письменниця Зоряна Биндас.

 



Дівчина стала власницею пухнастика випадково. Спершу це було агресивне та озлоблене на весь світ створіння. Одного разу навіть покусав та подряпав руку новій господині так, що довелося звертатися до лікарів. Та це не завадило Зоряні подружитись із котом. Він став більш спокійним і тепер дівчина навіть бере його з собою на роботу.

 

Тепер Зоряна Биндас і сама вирішила написати книжку. Попередня назва – «Котячі історії». Всіх таємниць дівчина поки не відкриває. Проте не приховує, що основою стануть пригоди її кота.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: