На Микулинецькому кладовищі вшанували пам’ять загиблих бійців АТО (Фото)

Опубліковано:
14 Жовтня, 2016 о 18:13

У День Покрови пресвятої Богородиці,  День Українського Козацтва, День створення Української Повстанської Армії та День захисника України у На Микулинецькому кладовищі вшанували загиблих воїнів АТО. Священики відправили панахиду, а представники влади до могил поклали квіти.

 



На Микулинецькому кладовищі поховано близько 20 військових, які загинули в зоні АТО і тільки один із них з Алчевська Луганської області, цей боєць загинув у Щасті, а похоронили його на Тернопільщині, бо вдома – не могли, через постійні бойові дії.  

 

І не зважаючи на те, що ці воїни віддали своє життя за Україну і за те, щоб решта громадян жили у спокої та мирі – помолитися за їх душі прийшло зовсім не багато людей – не більше трьох десятків.

 

З гордістю згадав своїх полеглих побратимів голова Тернопільського міського осередку ГО «Всеукраїнський союз ветеранів АТО» Дмитро  Гайтко: «Деяких бійців, які поховані тут, на Микулинецькому я знав особисто. Це були справжні мужні, сміливі чоловіки, які не мали страху і боролися до кінця. Шкода що їх немає тут, з нами. Я прийшов сьогодні сюди, щоб віддати їм шану, своїм товаришам… », – каже Дмитро Гайтко.

 

Священики ж закликали людей пам’ятати своїх Героїв.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: