На Липовій вантажівка пошкодила колектор за мільйон гривень

Опубліковано:
30 Жовтня, 2015 о 20:53

Нещодавно збудований колектор на вул. Липовій пошкодила вантажівка. Зараз колектор без кришки, накритий залізобетонною плитою.

Через колектор далі їздить важка техніка. Річ у тім, що неподалік будують будинок. Саме працівників будівельної компанії журналіст 20minut.ua зустріла вранці 30 жовтня біля пошкодженого колектора. Адже техніка саме цієї фірми його і пошкодила. Робітники запевнили, що сам колектор цілий, а кришку куплять нову. 



 

На будову машина везла пісок, проїхала через колектор і за нею провалилася кришка. Он валяються від неї шматки. Добре, що машина в ту яму не впала,  – каже виконроб Юрій Радзіх. – Зараз ми виправляємо ситуацію. Зробили тимчасовий проїзд, пропустили машину. Будемо все розчищати і замовляти нову кришку. 

 

Чому ця кришка провалилася, це вже питання до її виробника, додає виконроб.

До слова, колектор на вул. Липовій відновили цього літа. Його реконструкція обійшлася місту в суму 1 млн 190 тис грн., повідомив заступник начальника управління управління житлово-комунального господарства міськради, начальник відділу інженерно – транспортної інфраструктури Андрій Дроздовський.  Він каже, що працівники управління вже обстежили місце події. І зараз будівельна фірма займається усуненням проблеми, адже саме її вантажівка знищила кришку колодязя.

 

– Великовагова машина везла пісок на будівельний майданчик, от кришка і не витримала такого навантаження, – каже співрозмовник. – Вантажівка везла 25 тонн піску, а сама вона важить 18 тонн.

 

Андрій Дроздовський додає, що коли будували колектор, то не передбачали, що там їздитиме така важка техніка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: