Інформація надійшла в Держслужбу з надзвичайних ситуацій області о 9:07 ранку, на місце події були спрямовані пожежно-рятувальні підрозділи, – повідомляє ipress.ua.

 



На момент прибуття вогнеборців площа пожежі окремими осередками склала 3,5 га. До ліквідації пожежі залучено 16 одиниць особового складу та 5 одиниць спецтехніки, а також 2 бульдозера міського комунального підприємства.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа на Грибовицькому звалищі: Садовий розповів, що стало причиною трагедії

 

Відбувається ліквідація окремих осередків тління сміття. Відкритого полум’я немає, пожежа проявляється виходом диму на поверхню.

 

Причини виникнення пожежі встановлюються.

 

Нагадаємо, що 29 травня, о 05:07 стало відомо про пожежу території сміттєзвалища КМП “Збиранка” у с. Великі Грибовичі Жовківського району, що в безпосередній близькості до Львова. Під завалами опинилось четверо людей, одного з яких так і не знайшли. 31 травня рятувальники знайшли тіло третього загиблого.

 

7 червня на Грибовицькому сміттєзвалищі біля Львова знову сталося займання сміття. Через небезпеку сходження нової лавини, внаслідок утворення великої тріщини, пожежу почали гасити за допомогою авіації.

 

Вже з 10 червня ситуація на сміттєзвалищі стабільна та контрольована, продовжуються роботи щодо пошуку зниклого працівника підприємства “Збиранка”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: