«На Донбасі перемир’я немає», – волонтери Логістичного центру

Опубліковано:
27 Січня, 2016 о 16:43

Волонтери Логістичного центру нещодавно повернулися із поїздки  у зону бойових дій. Там разом із бійцями відзначили Водохреще. Тривала вона протягом чотирьох діб блок-постами в напрямку м.Щастя, с.Покровське, с.Чугинка Луганської області. Повезли хлопцям: військове спорядження, одяг, взуття, продукти харчування, засоби особистої гігієни, медичні засоби та індивідуальні передачі. «Щедрий вечір у нас був з кутею, варениками. Зате під обстрілами. Навіть у час вечері не затихав гуркіт гранатометів» – каже волонтер Богдан Кіндій, – «хлопці були раді навіть елементарному спілкуванню. А на попередній святий вечір у них взагалі не було куті».

 



Волонтери розповідають, що запасів на складі Логістичного центру нині – обмаль. Тому згодяться харчі, теплі речі, а також медикаменти, зокрема протизастудні. Жінок та дівчат закликають долучитися до ліплення вареників. А ще волонтери збирають кошти на прилади нічного бачення для військових і на снайперські нічні приціли, біноклі хорошої якості із 20-кратним збільшенням і вище. Військовим і надалі потрібні маскувальні сітки та форма ,яка постійно зношується.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: