На догоду свободівцям порошенківці забули про Закон?

Опубліковано:
19 Листопада, 2015 о 16:23

Під час виборів, один з працівників ОДА, свободівець Володимир Бобко відверто знехтував законом “Про місцеві вибори”. Він оприлюднив фотографію свого виборчого бюлетеня, порушивши тим самим норму про таємне голосування. Також це можна сприйняти і як агітацію, оскільки оприлюднена назва субєктів виборчого процесу, що також заборонено робити в день голосування.

Під час засідання Тернопільського прес-клубу в день виборів, це питання було винесене на загальне обговорення і всі зійшлися на тому, що порушення закону дійсно мало місце.



Один з високопосадовців Тернопільської ОДА навіть пригрозив розібратися з працівником держустанови, однак досі немає інформації ні від керівництва ОДА, ні від правоохоронців.

Можливо, свободівця Бобка так і не покарають за порушення закону?

Адже він став депутатом обласної ради, а БПП “Солідарність” та “Свобода” утворили взаємовигідний союз в міській раді. І це всупереч тому, що свободівці нарікають на Порошенка, як тільки можуть, порівнюючи його керування країною з “режимом Януковича”.

Не виключено, що тепер законом почнуть торгувати: або Бобка заставлять голосувати “як треба”, або повернуться до теми “бюлетень”.

От тільки чому мовчать правоохоронці?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: