Вчора, 23 травня, в Україні відзначили День Героїв – щорічне свято на честь українських вояків – борців за волю України, лицарів Київської Русі, козаків, опришків, УСС, вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН.

 

 Традиційно до Дня Героїв вулицями Тернополя пройшов марш у вишиванках. Сотні тернополяни пройшли проспектом С.Бандери, вул. Руською до Театрального майдану тримаючи у руках українську символіку.



 

Вже на Театральному майдані на тернополян чекав лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, про приїзд якого раніше не оголошували. Вочевидь він потурбувався про прихильників політичної сили пенсійного віку та спеціально попросив поставити для них стільці.

 

На завершення до Дня Героїв України на Театралці провели концерт патріотичної пісні.

 

Зазначимо, що активну участь у вшануванні Свята Героїв взяли школярі загальноосвітніх закладів міста, зокрема переможці та лауреати конкурсу патріотичної пісні виступали  під час концерту на Театральному майдані.

 

DSC03551

DSC03542

DSC03552

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: