На бульварі Данила Галицького в Тернополі зупинили незаконне будівництво

Опубліковано:
4 Червня, 2016 о 09:23

У Тернополі на «Східному» зупинено незаконні будівельні роботи. Зокрема, місцевий підприємець без дозвільних документів і погодження залив фундамент та почав зводити стіни з газоблоків.

 



Як зазначають у міській раді, роботи проводились незважаючи на те, що підприємцеві були надані лише договір на оренду землі та паспорт прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

 

За дорученням міського голови Сергія Надала повірку даної будови перевірив відділ державного архітектурно-будівельного контролю.

 

Зважаючи на порушення, відділом ДАБК було притягнуто підприємця до адміністративної відповідальності та видано припис про зупинення підготовчих та будівельних робіт на даному об’єкті.

 

– Ми отримали скарги від людей про те, що в міст на бульварі Данила Галицького зводиться якийсь незрозумілий об’єкт. Відповідно було моє доручення відділу державного архітектурно-будівельного контролю, який провів позапланову перевірку щодо дотримання вимог у сфері містобудування і зупинив незаконну будову на бульварі. Хочу сказати, що це лише один з прикладів. Зараз вже є ще ряд об’єктів, на які будуть накладені дуже серйозні штрафні санкції і я впевнений, що нам зараз вдасться навести лад з незаконними забудовами, які є в місті Тернополі, – зазначив Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: