На вихідних у Тернопільській області сталося більше 10 пожеж в екосистемах

Опубліковано:
27 Травня, 2024 о 16:36
Горить трава
Горить трава.

На вихідних 25-26 травня на Тернопільщині сталося 19 пожеж, із них 15 – у екосистемах. Про це розповіли в обласному у правлінні ДСНС.

Зокрема, ці пожежі були в Тернопільському й Чортківському районах.



У Тернопільському районі були пожежі в селах Дибще і Геленки Козівської громади, у Тернополі на території гідропарку «Сопільче» та на вулиці Володимира Великого, там  горіло стояче дерево і суха трава. Також було займання сухої трави у Зарваниці Золотниківської громади, полум’я охопило ділянку 1,5 гектара. На території сільськогосподарського угіддя біля села Літятин Саранчуківської громади горіла суха трава, – кажуть рятувальники.

«Були пожежі у Чортківському районі: поблизу села Давидківці Колиндянської громади та села Капустинці Нагірянської горіли стихійні сміттєзвалища. У Чорткові, в селі Горішня Слобідка Монастириської громади та в селі Новосілка Заліщицької громади були пожежі сухої трави. В селі Улашківці Нагірнянської громади і села Угринь Заводської громади горіла суха трава і сміття», – кажуть в обласному управлінні ДСНС.

У всіх випадках вогонь охопив площі не більше гектара. Причину виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюють.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #екосистема, #пожежа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: