На Тернопільщині судитимуть наркоторговців, які щомісяця торгували на 20 мільйонів гривень

Опубліковано:
24 Серпня, 2024 о 14:00

На Тернопільщині шістьох чоловіків підозрюють у наркоторгівлі. Це жителі Хмельницької області, – розповіли в обласному управлінні ГУ НП.

Слідчі з’ясували, двоє організаторів долучили до справи ще чотирьох осіб. Кожен відповідав за свій напрямок «роботи»: закупівля сировини, виготовлення, фасування та збут наркотичних засобів. Вони облаштували дві нарколабораторії у господарських приміщеннях, де займалися виготовленням PVP та амфетаміну.



«Щомісяця чоловіки виробляли близько 20 кілограмів заборонених речовин й отримували прибуток – понад 20 мільйонів гривень. Вони продавали заборонені речовини через інтернет-магазини і Telegram. Товар маскували і пересилали поштою до замовників у різні регіони України та країни Європи. За це чоловіків можуть ув’язнити до 12 років та конфіскувати їхнє майно», – кажуть поліцейські.

Підозрюваним інкримінують кілька статтей Кримінального кодексу:

«Оголосили підозри за у виготовленні, зберіганні, пересиланні й збуті наркотиків – 3 ч. 307 ст. та 311 ст. ККУ. Організація й утримання місць незаконного виробництва наркотиків — 2 ч. 317 ст. ККУ. Контрабанда наркотиків — 3 ч. 305 ст. Придбання обладнання для виготовлення наркотиків — 3 ч. 313 ст., керівництво або участь у злочинній організації – 1 і 2 ч. 255 ст. Вчинення кримінального правопорушення — 4 ч. 28 статті», — розповіли правоохоронці.

Під час досудового розслідування, чоловіки були під вартою. Поліція передала справу до суду. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Тернопільська обласна прокуратура.

фото – ГУ НП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркомани, #наркоторговець, #наркоторговці, #нацполіція, #суд
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: