На Тернопільщині сьогодні нові правила відключення світла

Опубліковано:
9 Червня, 2024 о 08:00
кіт свічка
Ілюстративне фото з мережі

У червні 2024 року життя мешканців Тернопільщини продовжує коригуватися енергетичними реаліями. 9 червня, відповідно до лімітів, встановлених НЕК “Укренерго”, АТ “Тернопільобленерго” запроваджує оновлений графік планових відключень (ГПВ). Мета змін – забезпечити рівномірний розподіл навантаження. Про це повідомляється на сторінці АТ “Тернопільобленерго” у Фейсбук.

Нові часові рамки та черги

Згідно з оновленим графіком, 9 червня відключення триватимуть з 20:00 до 22:00. Енергетики розділили цей двогодинний період на дві рівні частини, призначивши кожній “черзі” (групі споживачів) по одній годині без світла.



Перша година відключення, з 20:00 до 21:00, припадає на 5-ту чергу. Друга година, з 21:00 до 22:00 – на 1-шу чергу. Такий розподіл має забезпечити більш справедливий підхід, не перевантажуючи окремі групи споживачів.

Адаптація та підготовка

Для мешканців Тернопільщини важливо знати, до якої черги вони належать. Це дозволить краще планувати вечірні справи. Рекомендується заздалегідь підготуватися: запастися водою, перевірити ліхтарики та зарядні пристрої.

“Тернопільобленерго” закликає до розуміння. Ці заходи – необхідний крок для стабілізації енергосистеми після чергових ворожих атак на інфраструктуру.

Раніше ми писали про те, що енергокриза зупинила ще два приміські потяги на Тернопільщині.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Тернопільобленерго», #графік відключення світла, #тернопільщина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”
21:19, 18 Червня, 2024

Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: