Пластуни зібралися на Свято Весни «Незламні і Вірні».

На Тернопільщині пластуни зібралися Свято Весни «Незламні і Вірні». Захід відбувався з 24 по 26 травня на базі оздоровчого табору «Сокіл» у селі Чорний ліс. Участь взяли майже 200 юнаків та юначок віком 11-17 років.

На Свято Весни з’їхалися пластуни з Тернопільської округи Пласту – НСОУ (Тернопіль, Підволочиськ, Збараж, Зборів, Бережани, Чортків, Бучач, Копичинці, Козова, Вишнівець, Кременець, Шумськ, Озерна).



«Легенда заходу: «Памʼятай про великі дні наших Визвольних змагань». Так звучить третя заповідь декалогу ОУН. Для когось цей захід став знайомством з наметовим таборуванням, а для когось – репетицією таборового літа. Окрім змагів, теренової гри та ватри офіцери, викладачі та курсанти ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» провели навчання пластунів у таких напрямках: тактична підготовка, тактична медицина, управління БпЛА і мінна безпека. Юнаки та юначки також мали змогу ознайомитись із сучасною зброєю та військовою технікою підрозділів ЗСУ», – написали сайті Тернопільської облради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #незламані і вірні, #пласт, #свято весни
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”
20:12, 21 Червня, 2024

Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: