На Тернопільщині пластуни провели Крайовий вишкіл провідників таборів

Опубліковано:
13 Червня, 2024

На Тернопільщині пластуни провели «Крайовий вишкіл провідників таборів ч.2». Це Всеукраїнський захід. Проходив він 7 по 9 червня на території обласного пластового вишкільного центру.

Участь у таборі взяли дорослі члени Пласту віком 18-60 років з усієї України. Це представники різних міст та областей: Київщина, Кривий Ріг, Вінниця, Івано-Франківськ, Рогатин, Бучач, Бережани, Тернопіль, Підволочиськ, Рівненщина та інші.



«Метою практичної частини вишколу стала розробка концепції табору та правильність вибору найкращого підходу до його підготовки: зголошення табору та співпраця з стейкхолдерами, розробка програми табору, визначення дати тобору, формування команди табору, розміщення табору, матеріальне забезпечення табору, медичне забезпечення, фінансове забезпечення, забезпечення харчування на таборі. Найважливіше – дізнались і обговорили, чого потребує молодь (чому діти мають прийти і не піти з Пласту), і як організувати команду проводу табору таким чином, щоб літнє пластове таборування для юнацтва було незабутнє», – розповідають в Тернопільському обласному пластовому вишкільному центрі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вишкіл, #пласт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”
20:12, 21 Червня, 2024

Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: