На Тернопільщині чоловік побив дружину: численні травми і перелом

Опубліковано:
20 Вересня, 2024 о 19:18
жінка плаче
Фото зі сторінки газети Свобода

Жителю Зборівської громади загрожує до 3 років позбавлення волі за побиття дружини.

Під час сварки чоловік завдав тілесних ушкоджень жінці. Медики кваліфікували отримані потерпілою травми як середньої тяжкості.



До співробітників відділення поліції №2 м. Зборів надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них із численними забоями та переломом звернулася 35-річна місцева жителька.

Поліцейські встановили, що травми потерпіла отримала від 40-річного чоловіка. Правоохоронці провели профілактичну бесіду з ним і склали щодо нього адмінпротокол за ст. 173-2 (домашнє насильство) КУпАП.

Також за фактом нанесення тілесних ушкоджень дружині слідчі поліції розпочали щодо фігурната кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 3 років позбавлення волі.

Якщо ви стали очевидцем насильницьких дій, не залишайтеся байдужими — повідомте на спецлінію «102».

Нагадаємо, крім поліції, у випадках домашнього насильства громадяни можуть зателефонувати на національну гарячу лінію з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації — 0 800 500 335 (з мобільного та стаціонарного) або 116 123 (з мобільного), повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

На Тернопільщині члени злочинної групи підпільно заготовляли тютюн

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #Домашнє насилля, #кримінал
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: