На Тернопільщині через спеку частково обмежили рух великовагового транспорту

Опубліковано:
2 Липня, 2024 о 17:13

У Тернопільській області через спеку частково обмежили рух великовагового транспорту. Про це розповіли в обласному управлінні Патрульної поліції. 

“1 липня з 11-ї години, на території області введено тепловий режим: обмеження руху великовагового транспорту. З метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг від руйнувань, вантажним автомобілям заборонено рухатися, коли температурні показники повітря більше +28 градусів за Цельсієм. Заборона стосується транспорту фактичною масою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7 тонн. Перечекати спекотний період водії можуть на майданчиках для тимчасової стоянки в смугах відведення автомобільних доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу», – кажуть поліцейські.

Інспектори Патрульної поліції стежать за дотриманням водіями нововведень.



На сайті Тернопільської міської ради повідомили, що У Тернополі, на в’їздах в місто, встановили дорожні знаки, для інформування водіїв про обмеження руху великовагових транспортних засобів.

«Це обмеження стосується транспорту з  вагою понад 24 тонни та осьовим навантаженням більше 7 тонн та діє з 10:00 до 22:00 години у дні, коли температура повітря перевищує 28°C.Обмеження діятиме впродовж літнього періоду і поширюється на ключові вулиці міста, зокрема Степана Будного, Об’їзну, Тараса Протасевича, 15 Квітня, Микулинецьку та інші. Важливо зазначити, що заборона не стосується спеціалізованого транспорту, які здійснюють перевезення небезпечних вантажів, а також на транспорт, що задіяний до виконання робіт із запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та перевезення вантажів військового призначення», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #обмеження руху транспорту, #спека
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: