На Тернопільщину прибуде 30 дітей із зони АТО

Опубліковано:
2 Березня, 2015 о 13:23

Питання облаштування дітей, що прибудуть на Тернопільщину із Донецької та Луганської областей обговорили під час робочої наради з керівниками структурних підрозділів, що відбулась  2 березня під керівництвом виконувача обов’язків заступника голови Тернопільської ОДА Івана Бабійчука.

 



«Цього тижня в область має прибути 30 дітей з Донецької та Луганської областей, – розповів директор департаменту соціального захисту населення ОДА Вадим Боярський. – Їх ми поселимо в Петриківський дитячий будинок-інтернат».

 

За словами Івана Бабійчука, потрібно зробити все для того, щоби маленькі гості почували себе в нашій області комфортно.

 

 

«Ці діти приїжджають до нас з території бойових дій або наближеної до неї, їм вже психологічно важко, тому маємо забезпечити якомога тепліший прийом та зробити максимально все, щоб вони почували себе тут, як вдома» , – підкреслив Іван Геннадійович.

 

Також під час наради обговорили орієнтовні заходи з відзначення річниці Дня народження Тараса Шевченка, питання фінансування проектів молодіжних громадських організацій у 2015 році, нагородження кращих спортсменів області, що відбудеться 6 березня у Тернополі та інформаційну політику ОДА.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: