На Тернопільщині прозвітували про готовність до виборів

Опубліковано:
23 Жовтня, 2014 о 16:40

Тернопільщина повністю готова до проведення позачергових виборів народних депутатів України, які відбудуться 26 жовтня.




Про це повідомив заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра під час селекторної наради під головуванням прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, яка відбулася у режимі відеоконференції 23жовтня. 

 

«На Тернопільщині працюють 1183 виборчих дільниці, з яких  – 1155 звичайних і 27 спеціальних, – наголосив Леонід Олексійович. – На постійному контролі облдержадміністрації – питання матеріально-технічного забезпечення виборчих дільниць.  Для нас дуже важливо, щоб під час виборів не було правопорушень. Тому до охорони громадського порядку буде залучено понад 1274 працівники міліції та стільки ж членів громадських формувань, волонтерських організацій».

 

За словами заступника голови ОДА, вживаються заходи  щодо посилення  охорони при транспортуванні бюлетенів та виборчої документації з місць проведення виборів до ОВК і ЦВК.


«Громадська безпека і дотримання виборчого законодавства, – це пріорітет у нашій роботі, – констатував Леонід Бицюра. – Ми докладемо усіх зусиль, щоб вибори пройшли чесно та прозоро».

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: