На Тернопільщині проводять психологічно-профілактичні заходи із засудженими

Опубліковано:
3 Березня, 2015 о 11:37

Сьогодні молодь перебуває у складній ситуації, коли в умовах стрімкого розвитку  інформаційних технологій,  збільшення кількості життєвих проблем, які в свою чергу  призводить до погіршення показників здоров’я молодих громадян, у представників молодого покоління формується  так  званий «комплекс незадоволеності».

 



У зв’язку із такими негативними явищами, 02  березня  2015 року співробітники Шумського  районного підрозділу Кременецького міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області  провели  психологічно-профілактичний захід із засудженими на тему: «Профілактика негативних явищ в молодіжному середовищі».

 

На даний захід було запрошено провідного спеціаліста  Шумського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді В.М.Пурдик, який розповів підобліковим інспекції про наслідки, що трапляються коли вчасно не зупинитися.

 

В ході проведеної зустрічі особам були наголошені основні способи реалізації завдань профілактики, надані  інформаційні, педагогічні та психологічні консультації. Оскільки, наша молодь є, і завжди буде, найперспективнішою частиною суспільства.

 

 

 

Микола Климчук,

старший інспектор Шумського РП Кременецького МВ  КВІ

управління ДПтС України  в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: