На Тернопільщині провели профілактично-інформаційну акцію «Відповідальність починається з мене»

Опубліковано:
17 Січня, 2015 о 12:54

Профілактично-інформаційну акцію «Відповідальність починається з мене» провели на Тернопільщині. В  її рамках відбулися рейди з виявлення фактів продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, тематичні флешмоби, екологічні акції.

 



«Так під час проведення профілактичних рейдів було виявлено 6 фактів  невідповідності зовнішньої реклами до діючих норм Закону України «Про рекламу», виявлялись випадки порушень продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам віком до 18 років», – розповів заступник директора департаменту – начальник управління у справах сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Чорний.

За його словами, у Тернополі до заходу долучились не лише державні структури, але й громадські організації, представники бізнесу та волонтери.

 

«В загальноосвітніх навчальних закладках відбулися освітньо–просвітницькі профілактичні заходи – тренінги, бесіди, квести, обговорення, дебати та конкурси щодо запобігання шкідливих звичок у дітей, – розповів Ігор Чорний. –  Також в рамках акції  у кожному районному центрі області та в місті було розміщено по одному тематичному білборду на обочинах доріг. Ми проводимо захід, щоб пропагувати здоровий спосіб життя в молодіжному середовищі та, щоб запобігти порушенням чинного законодавства щодо незаконного продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

Довідково:  Організаторами акції «Відповідальність починається з мене» є ГО «Молодіжний рух «Відповідальність починається з мене» та Міністерство молоді та спорту України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція, #відповідальність, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: