На Тернопільщині підрозділами ДСНС ліквідовано дві пожежі

Опубліковано:
30 Грудня, 2014 о 19:53

29 грудня о 22:43 у селі Старе Місто Підгаєцького району на вул. Загаєцька, 39 виникла пожежа в господарській будівлі. Вогнем знищено дерев’яну господарську будівлю та близько 3 т. грубих кормів. Причина виникнення пожежі встановлюються, орієнтовні матеріальні збитки складають 9 тисяч гривень.Пожежу ліквідовано черговим караулом 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано дві будівлі, всього матеріальних цінностей на суму 70 тисяч гривень.

 



30 грудня о 05:51 у Тернополі на вулиці Л.Українки, 14 виникла пожежа автомобіля «Москвич ІЖ-2715 – пікап ». Вогнем пошкоджено задній вантажний відсік автомобіля та його салон. Причина пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління, під час гасіння врятовано автомобіль.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #ліквідовано, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: