На Тернопільщині мстивий чоловік підпалив обійстя колишньої дружини

Опубліковано:
5 Грудня, 2014

Співробітники тернопільської міліції затримали чоловіка, який заради помсти підпалив обійстя колишньої дружини – повідомили у секторі зв’язків із громадськістю УМВС України в області, інцидент стався у Шумському районі.

 

“Жінка неодноразово скаржилася на чоловіка – бешкетника та п’яничку. У розслідувані шумських правоохоронців є кримінальне провадження за фактом побиття підозрюваним дружини. Навіть після офіційного розірвання стосунків чоловік продовжував навідуватися до колишньої дружини та пропонував знову жити разом. Жінка, навчена попереднім досвідом, відмовляла”, – розповіли у міліції.

 

Чергова відмова розлютила чоловіка й він накинувся на колишню дружину з кулаками. Рятуючись від побоїв, жінка втекла з подвір’я. Чоловік, аби помститися, підпалив навіс із соломою.

Пожежу швидко вдалося локалізувати й вогонь не встиг перекинутися на інші будівлі. Правоохоронці встановлюють суму збитків.

 

Дії підозрюваного попередньо кваліфікували за ст. 270 ККУ (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) та ст. 126 ККУ (умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міліція, #новини тернопільщини, #помста, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: