На Тернопільщині майстер переробляє старі радянські пралки у котли для опалення

Опубліковано:
15 Жовтня, 2014 о 01:40

На Тернопільщині народні майстри презентували ноу-хау для обігріву приміщень. Коштує копійки, а працює не гірше за дорогі котли.

У селі Озеряни майстер переробляє старі радянські пралки у котли.




Собівартість такого винаходу менше 100 гривень, якщо уже маєте радянську пралку. Гроші умілець використав на допоміжні матеріали – шурупи та болти. Працює така пічка на тирсі. У морози може обігріти кімнату в 25 квадратних метрів. Одного мішка дерев’яної стружки вистачає на півдоби. 


Фахівці із опалення перспективно оцінюють нові джерела енергії, однак наголошують – такий котел – це пристрій підвищеної небезпеки. Перш ніж встановлювати у себе винаходи народних умільців, слід проконсультуватися у пожежників.


Винахід тернополянина скоро зможе знайти прихильників й в інших містах. Принаймні із Харкова до чоловіка вже телефонували з проханням вислати креслення своєї пралки-котела.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: