На що пішли гроші з благодійного фонду міліції?

Опубліковано:
10 Лютого, 2015 о 09:17

Загалом на благодійний фонд «Правопорядок» надійшло 258 тисяч гривень. І з них витрачено вже 106 тисяч.




«Найбільше з цих коштів — 74 тисячі гривень — було витрачено на придбання пасажирського автобуса, яким ми тепер відвозимо і привозимо наших добровольців зі Сходу, а також на купівлю паливно-мастильних матеріалів, — повідомляє заступник начальника обласного управління міліції Олег Ляхович. — Загальна вартість придбаного транспортного засобу – 234 тисячі. Решту витрат взяло на себе Міністерство внутрішніх справ».


Під час перших ротацій довелося витрачати по 56 тисяч гривень на оренду транспортних засобів та паливно-мастильні матеріали, зазначає посадовець.  Далі витрати трохи зменшилися, бо один з орендаторів — приватний підприємець Анатолій Нечипорук — надав у безоплатне користування автобус. Згодом правоохоронці викупили цей транспортний засіб для потреб спецбатальйону «Тернопіль». Однак необхідно орендувати ще один автобус, адже кожна ротація — не менше ста добровольців. Актуально і гостро стоїть питання з паливно-мастильними матеріалами. Адже в зону АТО їдуть не лише добровольці зведеного загону, а й слідчі, оперативники.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійний фонд, #гроші, #міліція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #правопорядок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: