На Херсонщині загинуло троє бійців батальйону «Збруч». Ще 12 госпіталізовано

Опубліковано:
1 Лютого, 2015 о 15:26

У селі Червоний Чабан Херсонської області в одному з наметів, де розміщувалися бійці Тернопільського батальйону територіальної оборони «Збруч» стався вибух.

 



«1 лютого о 05:20 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС у Херсонській області від чергового медицини катастроф надійшла інформація, що в Чаплинську районну лікарню із села Червоний Чабан Каланчакського району поступило 12 військовослужбовців з термічними опіками. Постраждалі знаходяться у стані середньої важкості. Пожежно-рятувальні підрозділи не викликались. Обставини події з’ясовуються», – йдеться у повідомленні Держслужби з надзвичайних ситуацій.

 

Як повідомляє УНІАН  вибухнули боєприпаси, які бійці зберігали в наметі. У результаті вибуху загинуло три людини, ще 12 отримали термічні опіки і о 5:20 були госпіталізовані в Чаплинському районну лікарню.

Ще 10 бійців «Збруча» на даний момент не знайдені.

 

На місці події працюють оперативно-слідчі групи УМВС СБУ в Херсонській області, прокуратури та управління ДСНС в Херсонській області.

 

За фактом вибуху до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ст. 414 Кримінального кодексу України «Порушення правил поводження зі зброєю, а також з речовинами і предметами, що представляють підвищену небезпеку для оточуючих».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: