На Донеччині загинув представник “Правого сектору” з Тернопільщини із позивним “Ведмідь”

Опубліковано:
14 Вересня, 2024 о 08:11

На Донеччині 9 вересня загинув військовий з Тернопільщини Віктор Пасічник із позивним “Ведмідь”. Він пішов на війну в 2014 році. Після АТО працював за кордоном, а коли почалося повномасштабне вторгнення, знову взяв зброю до рук. Віктор був бійцем 67-ї окремої механізованої бригади. Про сумну новину повідомив командир підрозділу 67 ОМБР Назар Сарабун.

– Якщо ви не знали Ведмедя – то ймовірно ви не знали, що таке щирий сміх. Якщо ви не знали Ведмедя – то ймовірно ви ніколи не відчували тотальну відвагу справжнього чоловіка! Якщо ви не знали Ведмедя – то не могли відчувати, що таке справжня добродушність, щирість, мудрість, творчість, сила, любов і дружба. Юнацькі табори, мандрівки, вищколи, вечори під гітару. Піски, Савур – Могила, Київщина, Ізюм, Бахмут, Торецьк, Оріхово -Василівка, Часів Яр ще безліч просторів Донбасу, якими пройшли разом.Вдячний рідним за кращого сина України. Вдячний Богу за друга, воїна! Віктор Пасічник – Кращий син України, відважний воїн, загинув в бою з московською навалою, герой, побратим, назавжди в строю! Єдиний сенс життя залишається помста… За полеглих побратимів, за безневинно скривджених і загиблих українців. Ми продовжимо твою боротьбу, ми тебе любили брате, ми безжально випалимо кожне кволе вороже тіло, до останнього подиху, за тебе друже! Спи спокійно! Любимо, – йдеться в повідомленні побратима “Вія”.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Перший онлайн
Теги: #війна, #Віктор Пасічник, #герой, #загинув, #правий сектор
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: