На Донбасі продовжуються жіночі бунти

Опубліковано:
26 Листопада, 2014

Інформцентр РНБО повідомив про все більше опорі місцевих жителів бойовикам на окупованих територіях Донбасу. Жінки поставили прем’єру ДНР ультиматум.

Інформцентр РНБО повідомив про все більше опорі місцевих жителів бойовикам на окупованих територіях Донбасу.
«Зокрема, в Донецьку вчора відбулося чергове виступ, організований так званим об’єднаним жіночим батальйоном опору. Місцеві жінки обурені наявної ситуацією, що склалася з поставками продуктів харчування та відсутністю будь-яких соціальних гарантій від терористичної влади, а також появою фальшивих грошей від керівництва так званої ДНР, які не приймає жоден магазин. Активістки протестного руху поставили так званому прем’єру ДНР ультиматум – протягом двох місяців забратися геть з міста », – сказано в зведеннях інформцентру РНБО.

Аналогічні протести місцевих жителів, за даними РНБО, протягом останніх днів відбулися в Амвросіївці, Торезі та Єнакієвому Донецької області і в Антрациті, Свердловську, Червонопартизанську та Ровеньках Луганської області.

«Крім того, в окупованих населених пунктах Фащівка, Чорнухине та Красний Луч, де російські військові прямо посеред житлових кварталів розташували позиції для обстрілу сил АТО установками« Град », місцеві жителі вийшли з підручними засобами, вимагаючи від росіян покинути їх міста і вивести з них всю бойову техніку », – додали в РНБО.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бунт, #донбас, #новини тернопільщини, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: