На Чортківщині хлопчик виготовив для бійців півтори сотні окопних свічок

Опубліковано:
18 Жовтня, 2024 о 15:13

На Тернопільщині хлопчик самотужки виготовив для військових півтори сотні окопних свічок. Це Орест Стельмащук – житель села Горішня Вигнанка Чортківського району.

Юний благодійник не вперше допомагає ЗСУ, – повідомили на сторінці Чортківської міської ради у мережі Facebook.



«Орест Стельмащук із Горішньої Вигнанки продовжує допомагати військовим Збройних сил України із Чортківської громади, підготувавши свій черговий внесок у перемогу. Раніше хлопчик господарював у великому бабусиному саді, збираючи яблука, малину, смородину, чорницю тощо, продавав на ринку, а кошти передавав на потреби військових. Цього року він пішов у школу та пропустив сезон збору фруктів, але знайшов інший спосіб бути корисним для ЗСУ. Орест з власної ініціативи вирішив взятись за виготовлення окопних свічок. Кілька днів навчався – переглядав відео. А далі протягом двох місяців щовечора майстрував. У підсумку – 150 штук! Вже невдовзі хлопчик передасть окопні свічки волонтерам, які доставлять їх воїнам», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вигнанка, #Окопні свічки, #Орест Стельмащук
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: