На Чортківщині діти отруїлись алкоголем

Опубліковано:
13 Листопада, 2014 о 10:01

16-річні дівчина та хлопець з Чортківщини отруїлися алкоголем. Вони вирішили відсвяткувати зі спиртними напоями завершення практики в училищі. Оскільки неповнолітнім міцні напої в магазинах не продають, підлітки попросили про послугу перехожого. Останній погодився і купив дітям алкоголь.

 



Розпили пляшку неповнолітні в лісосмузі. Невдовзі дітям стало погано. Непритомних підлітків помітив перехожий. Скільки часу вони вже перебували у такому стані чоловік не знав. Він викликав швидку.

Дітей госпіталізували у районну лікарню з діагнозом «отруєння алкоголем». Про випадок медики повідомили правоохоронців.

 

Як повідомили у Чортківському райвідділі міліції, за свій безвідповідальний вчинок учням доведеться відповісти. Щодо них складено адмінпротокол за частиною 1 статті 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від одного до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #діти, #новини тернопільщини, #отруєння, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: