На центральній площі Тернополя викладуть тризуб із запалених свічок

Опубліковано:
8 Листопада, 2014 о 09:57

Сьогодні, 8 листопада, на Театральному майдані Тернополя співатимуть гімн України та викладуть Герб із запалених свічок. Відбуватиметься це одночасно практично у всіх українських містах. Доєднатися до Всеукраїнської акції “Україна- це я!” тернополян запрошують на центральну площу міста о 18-й годині.




– Це Всеукраїнська акція. В кожному обласному центрі о 18-й годині розпочнеться таке єднання. Люди о 18.30 запалюватимуть свічками Герб, о 19 ми заспіваємо Гімн, а також даватимемо клятву українця. Збиратимуться пожертви для бійців АТО: речі, їжа, листи, малюнки — все, що люди тільки зможуть принести, щоб підтримати бійців як матеріально, так і морально. Ми радо приймемо – передамо в штаби і все це поїде в зону АТО, – розповіла TV-4 координатор акції у Тернополі Аліна Дзюба.

 

Всеукраїнську акцію “Україна – це я” створили для єднання українського народу, каже Аліна Дзюба. На Театральному майдані 8 листопада виступлять й музичні колективи.

– Дякуючи соціальній активності наших гуртів, а це Дазова фіра, D.Kray, Gunz Bluz Band. Буде живий виступ, люди зможуть погрітися під музику, якісну, українську. Згадати, що так в нас зараз страшенна ситуація, але ми маємо жити, маємо єднатися, маємо підтримувати один одного. Ми чекаємо кожного тернополянина, не тільки жителів міста, а й гостей: приходьте зі свічкою, приходьте з подарунком, або просто приходьте, щоб підтримати український дух наших бійців в АТО, – каже Аліна Дзюба.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: