Мистецький коледж впроваджуватиме спільні проєкти із закладами культури Львова

Опубліковано:
17 Жовтня, 2024 о 20:20
Мистецький коледж впроваджуватиме спільні проєкти із закладами культури Львова
Мистецький коледж впроваджуватиме спільні проєкти із закладами культури Львова

Тернопільський мистецький фаховий коледж імені Соломії Крушельницької підписав меморандуми про співпрацю з двома закладами культури Львова – Музично-меморіальним музеєм Соломії Крушельницької та Львівським академічним будинком органної та камерної музики.

«Такі творчі контакти не тільки відкривають нові  можливості для наших талановитих студентів та викладачів, а й сприяють творчій співпраці, яка є взаємовигідною та корисною як для нашого навчального закладу, так і для закладів культури», — наголошує керівник коледжу Сергій Маловічко.

Зокрема, у меморандумі йдеться про те, що «сторони керуються взаємною зацікавленістю в спільному розвитку інноваційного потенціалу, створення культурних благ, популяризації класичної музики».



Коледж, музей та будинок органної музики домовилися брати участь у спільних творчих, інноваційних проєктах, проводити спільні творчі, культурні та освітні заходи, обмінюватися інформацією та досвідом.

«Ми започаткували чудову співпрацю», – так прокоментував подію в.о.директора музею Соломії Крушельницької у Львові та директор-розпорядник будинку органної та класичної музики Тарас Демко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Мистецький коледж
Теги: #коледж, #мистецький коледж
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: