Літо – пора не лише для відпочинку, але й для цікавих і корисних страв. Осбливо для тих, кому доводиться напружено працювати і в спекотні дні. Що може бути краще салату, який не лише втамовує голод, а й дає відчуття легкості. Банка – ідеальне сховище для салату, шо залишить його свіжим на довгий період, – радять дієтологи. Особливо для тих, хто полюбляє домашні обіди в офісі. Такий приготовлений власноруч обід не лише корисний, а й дозволяє економити час і кошти. Крім того, салат у банці виглядає досить ефектно і естетично. Переконайтеся самі.

 



Все, що потрібно зробити – це викласти шарами інгредієнти салату один за іншим. Починати потрібно із соусу, а закінчувати травами і листям. Серед інгредієнтів можуть бути салати, сири, квасоля, м’ясо, та інші. Видання The Huffington Post пропонує добірку із цікавих та оригінальних рецептів таких “банкових салатів”. Наприклад, щоб приготувати “Капрезе паста салат”, потрібно викласти шарами 2 столові ложки саморобного або купленого в магазині соусу “Песто”, 1-2 порізаних помідори, трохи моцарелли, відварених макаронів, а також подрібнених шпинату та базиліку. А любителям солодкого можна приготувати фруктовий салат із шматочків кавуна, банана, полуниці чи персика. Продукти можна додавати згідно із власними вподобаннями та фантазією, щоб здорова їжа не набридала, а приносила не лише користь, а ще й задоволення.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: