Павло Жебрівський
Павло Жебрівський

Громадський діяч, Президент військово-цивільної спілки "Бойове Братерство України"

Множинне громадянство, імпорт мігрантів, друга іноземна. Що далі?

Опубліковано:
11 Серпня, 2024 о 13:43

У моїх постах багато тверджень про те, чому Україна вистояла і чому Україна продовжує битися І ПЕРЕМОЖЕ? Точно не завдяки «мудрому» політичному керівництву, не завдяки «няшним» генералам чи «арестововатним» майорам. Лише завдяки своєму пробудженому архетипу і своїй національної ідентичності.

Ще раз хочу нагадати – проти чого московити воюють в Україні. Саме проти української національної ідентичності. Саме її прагнуть знищити. Це ключове завдання для них. Не можуть нищити, то намагаються хоч повимазувати нас у «нацистів», розмиваючи нашу національну ідентичність. Це потрібно усвідомити очільникам держави та представникам влади. Усвідомити суть національної твердині та велич честі очолювати владу у такій країні. Це може їм вдатись лиш тоді, коли спробують стати українцями по духу.



Маючи фінанси зброю, необхідно укріпити цей фундамент – українську національну ідентичність. Де-факто, ЗСУ і пасіонарна частина населення здолала свою меншовартість. У світовому вимірі українською нацією, українським духом захоплюються багато політичних еліт заходу. Вони говорять, що завдяки українському духу, Європа повернеться до себе, збережеться культура європейських народів, закінчиться епоха мультикультуралізму і космополітизму, епоха нівелювання націй.

А що ж у нас ?

Нещодавно ВРУ прийняла закон про обов’язковість на державній службі знати іноземну мову. Невігласи у владі навіяли рейвах, що завдяки англійській вони «видушать» російську. Але насправді – вони «відрізають» хлопців і дівчат, які у війську, від можливостей зайняти ті чи інші державні посади.

Хлопці і дівчата, які на передовій у війську з різних причин не змогли вивчити англійську, чи не було викладання у школах, чи батьки не сприяли вивченню, бо раніше її вивченню не настільки приділялася увага. А коли наші захисники повернуться після перемоги, і за цим критерієм не зможуть зайняти державні посади – у ОДА чи РДА, керівників департаментів, міністрів, мерів, депутатів. Вважаю, що знання іноземної – це преференція, адже спочатку людина має бути фаховою у тій галузі, де вона збирається працювати, а також, безспірно, українцем по духу, жертовною людиною. Тобто, той хто сьогодні в тилу чи виїхав за кордон, у них є час, мотив і можливість для вивчення мов матиме право той, хто на взяв з собою на війну словник – ні.

Але на цьому протермінований Зе-Єрмак вирішили не зупинятися. Вчора «вони» вніс закон про так зване «множинне громадянство». Тобто тепер українці зможуть мати декілька громадянств. І ключовою тезою для такого утвердження множинного громадянства, виставляється, що багато українців вже по факту мають декілька громадянств. Вони говорять, що потрібно це узаконити. Хоч скоріш за все, вони хочуть легалізувати свою дволикість.

Але тут питання: чи може Президент, Голова Верховної ради, Голова Уряду, Головнокомандувач та інші мати громадянство декількох країн? А як тоді з державною таємницею? Мабуть, навряд чи. Навіщо людині, яка готова присвятити себе служінню державі, своїй державі, інше громадянство? Чи може державний службовець, політичне керівництво, військове керівництво, спецслужби приносити клятву служіння декільком державам? А якщо між такими державами буде конфлікт, а він ймовірний, він то на чию сторону стане цей посадовець? А що робити з «хорошими і невинними русскими», які от-от почнуть вповзати до України та зберігатимуть своє перше громадянство?

Фактично, протермінований Зе-Єрмак не зважає на Конституцію України. Бо без внесення змін в Конституцію, приймати такий закон, є порушенням Конституції. І порушує Конституцію той, кого обзивають її гарантом.

Мабуть, ймовірно, можна після війни продискутувати допускмножинного громадянства для пересічних громадян. Той, хто займається бізнесом, спортсмени, культура, ті, які своїм призванням визначили не служіння державі. Але тим, хто має намір стати державним службовцем, офіцером чи генералом, працювати у парамілітарних структурах, тут однозначно має бути заборона на таке множинне громадянство.

Замість того, щоб утверджувати фундамент української держави через утвердження національної ідентичності, нинішній протермінований Зе-Єрмак намагається його розмити. Тобто, еволюційним шляхом реалізовувати завдання путіна про денацифікацію України. Таке відчуття, що при неспроможній Верховній Раді, ці «слуги» напросяться на моральний імпічмент. По-українськи.

Заборона фсб-ї мережі УПЦ МП, вивчення і лагідна українізація в Україні, підвищення статусу і вартості українського громадянства, розвиток української культури, – от на це потрібно сконцентрувати увагу. Це не дозволило московитам за три дні взяти Київ і здолати Україну. Все інше – від лукавого.

Ми маємо збудувати Українську Україну. Ми її збудуємо. Це наша перемога! 

Павло Жебрівський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Соціальна мережа
Теги: #блог, #країна, #множинне громадянство, #мова, #павло жебрівський
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: