Мікромініатюри, яких вважають восьмим чудом світу, презентували у Тернополі (Фото)

Опубліковано:
20 Березня, 2016 о 15:54

У Тернополі вчора відкрили виставку унікальних мікромініатюр, яких вважають восьмим чудом світу. Тернополяни вітали справжнього генія мистецтва Володимира Казаряна, адже його виставка уже побувала у багатьох країнах та отримала чимало схвальних відгуків.

 



Серед мікромініатюр можна побачити караван верблюдів у вушку голки, підкована блоха, букет троянд, стеблом яких служить людська волосина, скульптури на макових зернах, портрети на рисі та ін.

 

-Пан Казарян не тільки чудовий художник і скульптор, конструктор і винахідник, але й філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. Його творіння знаходяться в приватних колекціях багатьох президентів і світових знаменитостей, а виставки завжди користуються незмінним успіхом, викликаючи радість і здивування, – каже Сергій Надал. – Хочу зосередити увагу на девізії митця — «Неможливе зробити можливим!». Це девіз справжнього професіонала. Переконаний, що в наш складний час діяти за цим принципом має кожна людина, в якій би сфері вона не працювала або творила. Саме робити «можливим неможливе», а не зупинятися перед труднощами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Побачити виставку тернополяни зможуть до 6 квітня у «Арт-Галереї» на вул. Сагайдачного, 13.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: