Мешканці Теофіпілки ознайомилися з умовами роботи в компанії «Агропродсервіс»

Опубліковано:
19 Квітня, 2016 о 12:23

Незважаючи на те, що в селі Теофіпілка Козівського району на Тернопільщині компанія «Агропродсервіс» працює вже давно, не всі жителі села мали змогу побачити високі стандарти роботи та як працюють  технологічні процеси з організації роботи на свинокомплексах.

 



Така нагода випала нещодавно, коли делегація з 15 представників села приїхала подивитися на виробничі потужності «Агропродсервісу».

 

В ході  розмови з директором компанії Андрієм Бараном, мешканці дізналися і про історію підприємства, і про умови його роботи, в тому числі, соціальні проекти, побачили інфраструктурні обєкти села Настасів.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцевий інвестор відновлює мясокомбінат: почали набирати працівників на роботу

 

Під час екскурсії територією «Агропродсервісу», теофіпілчани побачили санпропускник, комбікормовий та насіннєвий цехи, лабораторію, отримали кваліфіковані відповіді на питання виробничого характеру.

 

Зазначимо, що ця екскурсія була тематичною, оскільки в селі Теофіпілка підприємство «Агропродсервіс» планує розширити свої потужності та створити додатково ще майже 50 робочих місць.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: