Мешканці Тернопільщини заплатили майже 1,7 млрд.грн.

Опубліковано:
14 Жовтня, 2014 о 12:46

У вересні цього року платники області перерахували 200 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. За словами в.о. начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігоря Комендата, протягом 9 місяців цього року мешканцями області сплачено соціального внеску на суму майже 1,7 млрд грн.

 



Станом на початок жовтня на Тернопільщині більше 71 тисячі платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

 

Нагадуємо, що на веб-порталі Державної фіскальної служби України працює он-лайн сервіс «Реєстр страхувальників», завдяки якому платники єдиного внеску можуть оперативно отримати дані про взяття на облік, реєстраційний номер платника єдиного внеску та клас професійного ризику виробництва.

 

За інформацією щодо подання звітності та сплати єдиного внеску, отримання безкоштовних ключів електронного цифрового підпису та програмного забезпечення можна звертатися у Центри обслуговування платників. Також, відповіді на актуальні питання щодо діючого законодаства можна дізнатися на Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі ДФС (ЗІР) на офіційному веб-порталі ДФС України (http://zir.sfs.gov.ua).

 

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: