Мер Кременця призначив своїм заступником екс-регіонала

Опубліковано:
8 Березня, 2016 о 14:53

Як зазначають у спільноті Кременецької «Народної ради», на сесії Кременецької міської ради штат муніципалітету був розширений радниками міського голови.

 



На вказані посади новообраний міський голова Кременця Олексій Ковальчук (відомий в народі як «Шериф») призначив двох доволі одіозних осіб – колишнього «регіонала», близького друга Валентина Хоптяна – Валерія Левченка та Дмитра Волошина, відомого своїми зв’язками з лідером Ліберально-демократичної партії Росії Володимиром Жириновським.

 

Як повідомляла раніше газета «Кременецький вісник», у минулому році Первинна організація Національної спілки журналістів України вже зверталась до народного депутата України Тараса Юрика та голови Тернопільської ОДА Степана Барни з приводу можливого призначення Дмитра Волошина на посаду заступника голови Кременецької РДА. Увагу громадськості тоді привернуло тривале перебування останнього в Російській Федерації (до 2004 року), де він нібито підтримував зв’язки з придворним кремлівським «шутом» Володимиром Жириновським.

 

Що стало мотивацією призначення на посаду радника особи з таким «темним» минулим і чи не стане Дмитро Волошин представником «п’ятої колони» наразі залишається невідомим.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: