Мер Андрій Садовий прокоментував нинішні баталії у Львівській ратуші

Опубліковано:
9 Червня, 2016 о 21:34

Міський голова Львова Андрій Садовий під час брифінгу прокоментував нинішні сутички у Ратуші під час сесійного засідання. Заяву мера виклали у мережу, передає кореспондент Львівського порталу.

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За сутичками у міськраді Львова відкрито кримінал

 

«Вчора ввечері ми отримали інформацію від спеціальних служб, що сьогодні буде спроба захоплення Ратуші і буде спроба зірвати засідання сесії міської ради. Я звернувся з відповідним листом до керівника поліції області та до керівника обласної СБУ, щоби вони взяли це до уваги і підсилили правопорядок і в Ратуші, і біля неї. Сьогодні, напевно, багато львів’ян бачили спеціальну техніку. Правда, коли я сам її побачив, попросив, щоби її прибрали з площі Ринок, тому що це не якась надзвичайна ситуація. Але те, що хлопці залишилися всередині, врятувало ситуацію. Бо, коли УНА-УНСО і «свободівці» вривалися в Ратушу, коли почали бити людей, використовувати проти хлопців сльозогінний газ… Не уявляю, що сталося б, якби не було поліції, була б велика біда і пролилася б кров…», – зазначив мер.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів закрився для світу. На вулицях військова техніка… (Фото)

 

Детальніше дивіться у відео.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: