Мегапозитивні герої скандального випускного фотоальбому (Відео)

Опубліковано:
4 Червня, 2016 о 19:53

Вони всі, як один, зійшлися на заклик фотографа про зйомки у сюжети новин. Не зважаючи на те, що у них канікули і після отримання атестатів вони б не мали повертатись до школи – діти знову у коридорі Альма-матері. Прямують у шкільну фотостудію.

 



Тут звична для них не вимушена атмосфера, жарити і креативні ідеї. Розповідають, над втіленням останньої, яка за тиждень зачепила 100 тисяч переглядачів працювали довго. Діти мріяли про нестандартну фотосесію. Фотограф запропонував, зробити її у стилі фільмів жахів, але одразу ж відкинув задум. Проте одиндцятикласники на цьому настояли. То запитавши батьків дозволу, автора ідеї переконали, – пишуть на сайті МедіаТОР.

 

І ось вони загримовані у героїв потойбіччя, позують перед фотокамерою на діючій пилорамі. Кажуть отримали море позитиву, змучились, бо аби ввійти в образи героїв довго готувались.  Тренували міміку, шукали необхідний інвентар.

 

– Ми мали великий список речей, які нам потрібно було зібрати, ми їх дуже довго збирали, наприклад пістолет позичили у брата одного з учасників фотосесії, книжку знайшли в бабусиній бібліотеці, ляльку на горищі, а велосипед – на смітнику. Багато речей ми виготовляли самі, наприклад, рукавицю для Фредді Крюгера виготовив один з наших однокласників. Але  коли ми приїхали на пилораму, і побачили робочий інвентар – гріх було його не використати, – розповідає учасник фотосесії Ярослав Жидик.

 

4

 

Одинадяцятий клас 16-тої школи завжди вирізнявся креативністю, – каже фотограф Роман Самка. У їхньому архіві багато неординарних фотосесій і відео. У 2014 наприклад вони зняли креативний ролик про збір коштів для АТО, а новорічна фотосесія була у величезному приватному будинку, де вони наряджали ялинку. Над фотосесією з героями фільмів жахів – діти теж потрубились.

 

5

  • Мені було дуже просто на самій фотосесії, бо вони майже все самі зробили, вони знали як стати, як зіграти, я тільки дивився чи мені по плану, по композиції, все влаштовує, хвалить учнів фотограф Роман Савка.

2

 

В захваті від дітей і візажисти. Кажуть така робота у них перша. Одночасно гримували 16 осіб їм че не доводиласоь. За пів дня роботи на образами використали усі білила, які були в салоні краси.

 

  • Випускники творче підійшли до цього процесу. Ми з задоволенням з ними працювати. Діти нам показували своїх героїв на фото і ми втілювали їхні ідеї. Вони, тай ми, були в приємному шоці від результату, – ділиться враженнями візажист Любов Задорожна-Шевчук.

 

Серед випускників 5 медалістів, є учасники і переможці всеукраїнських олімпіад, тому батьки одинадцятикласників впевнені, ця фотосесія, то лиш одна з граней різнопланових особистостей. Батько випускниці Тані Тиш Василь не лише дозволив дочці зніматись, а й допомагав під час фотосесії.

 

DSC_0292

 

Психологи кажуть, різкі зміни образів  для підлітків – норма. А обрання саме таких героїв то є наслідком великої кількості агресії в суспільстві. Діти самовиразились і пішли далі. Більша проблема тих, хто критикує, бо вони заперечують цю агресію в собі.

 

Нині випускники готуються до ще однієї фотосесій. Вона буде третьої частинкою їхнього випускного фотоальбому.  Фотографуватимуться   на березі тернопільського озера. Там вони вже  будуть позитивними героями.

 

Сюжет знімальної групи МедіаТОР можна переглянути на телеканалі СТБ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: