Медсестра, яка била ногами євромайданівця, стверджує: її судять за інакомислення (ВІДЕО)

Опубліковано:
15 Грудня, 2014 о 23:18

Жінка, яка била учасника Євромайдану ногами, Ольга Воржеінова записала відеозвернення, в якому вона стверджує, що її родині погрожують. За її словами, саме з цієї причини вона нібито не дала свідчення в суді.

 



“Ніхто не має права зі мною розмовляти матом, ображати мене, як людину і як жінку”, – заявила Воржеінова. Жінка впевнена, що її засуджують тільки за інакомислення: “З квітня щодо мене йде буквально цькування, цькування в інтернет просторі, з українських телеканалів, з газетних шпальт тільки лише за те, що я може бути думаю не так, як думають вони, за це мене навіть намагаються судити “, – говорить медсестра. Нажаль, вона навіть не усвідомлює, що інакше думати і добивати людину ногами – різні речі… В світі ніщо не проходить безнаказанно… Колись і вона може опинитись на місці цього хлопця. Тоді, можливо, вона усвідомить різницю. Хоча навряд…

 

Нагадаємо, 13 квітня поточного року під час великих акцій протестів відбулися сутички між рашистами та українськими патріотами. Після  цього  в мережі з’явилося відео, на якому одна з жінок на сходинках метро ногами б’є закривавленого активіста, у якого на той момент була проломлена голова. Харків’яни впізнали  в цій жінці Ольгу Воржеінову, місцеву медсестру. 5 грудня у справі Воржеіновой пройшло перше засідання. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: