Майже 11 мільярдів гривень – вклад платників Тернопільщини у Зведений бюджет України

Опубліковано:
3 Вересня, 2024 о 17:12
Гроші
Гроші.

Платники податків Тернопільщини продовжують підтримувати державу у складний воєнний час сплаченими податками. Завдяки цьому бюджет стабільно наповнюється коштами для забезпечення Збройних Сил України та соціальних виплат.

Так, упродовж січня-серпня цього року платники області спрямували до Зведеного бюджету України 10 млрд 939,5 млн грн податків та зборів. Вдалося забезпечити приріст порівняно з аналогічним періодом минулого року, який склав майже 1,8 млрд грн або ж 20 відсотків. Про це повідомив в.о. начальника ГУ ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун.



До державної скарбниці від наших краян надійшло майже 5,5 млрд гривень. Серед основних бюджетоформуючих платежів лідирують податок з доходів фізичних осіб – понад 2,4 млрд грн, податок на додану вартість – 1,7 млрд грн та податок на прибуток – 787,9 млн гривень.

Доходи місцевих бюджетів упродовж січня-серпня склали майже 5,5 млрд гривень.

Податкова служба Тернопільщини щиро дякує платникам за відповідальне ставлення до сплати податків та вагомий внесок у фінансову підтримку держави.

Сектор інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бюджет, #вклад платників, #податкова, #податок
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: